Условия за ползване

Правила и Условия

Съдържание и Права върху Интелектуалната Собственост.

Уеб сайтът Bebird Home, собственост на Михаела Генева ЕООД, е предоставен за Ваше лично ползване без търговска цел. Вие нямате право да използвате този уеб сайт и продуктите в него за търговски цели.

Заглавието, правото на собственост и правата върху интелектуалната собственост в Съдържанието, остават собственост единствено на Bebird Home /собственост на Михаела Генева ЕООД .

Вие нямате право да копирате, изменяте, публикувате, прехвърляте, предавате или продавате, възпроизвеждате, или да създавате производни произведения, разпространявате, показвате или по някакъв начин използвате някаква част от Съдържанието, изцяло или частично, освен ако не е изрично разрешено от сайта  Bebird Home.

Вие нямате право да изтегляте или да копирате Съдържанието, при условие, че се поддържат всички авторски права и други бележки, съдържащи се в такова Съдържание. Вие не можете да съхранявате по електронен път каквато и да е значима част от което и да е Съдържание.
Този уеб сайт е собственост и се поддържа от Михаела Генева ЕООД, София, България.

Преди да се свържете с нас за поръчка или каквато и да е друга причина, трябва да сте прочели и да сте се съгласили с тези Правила и Условия.

Тези Правила и Условия уреждат бизнес отношенията между Вас и Нас. Чрез ползването на сайта Bebird Home по какъвто и да е начин, или чрез закупуване от нас, вие изразявате съгласието си да бъдете обвързани с тях.
Ние сме Bebird Home, собственост на Михаела Генева ЕООД. Нашият адрес на управление е ул. “Проф. Милко Бичев” № 7, София 1504, България.
Вие сте посетител и/или клиент на сайта Bebird Home

Правилата и условията:
1.Определения

В това Споразумение:
Сайтът “Bebird Home” означава целия компютърен хардуеър и софтуеър инсталация, която е или поддържа сайта Bebird Home.
“Стоки/ Позиции” означава всяка от Стоките/ Позициите, които ние предлагаме за продажба на нашия уеб сайт.
“Съдържание” означава информация, под каквато и да е форма, публикувана на сайта Bebird Home от нас, или от трета страна с нашето съгласие.

2.Нашият Договор с вас
2.1.Тези правила и условия се прилагат:
-В степента, в която контекстът позволява, към Вас като посетител на сайта Bebird Home ; и
-при всеки случай към Вас като купувач или предстоящ купувач на нашите Стоки.
Представените продукти може да не са налични. Ако нямаме наличен артикул в момента, ще ви предложим алтернативи преди изпращането на Вашата поръчка. В такъв случай Вие можете:
-да приемете алтернативите, които ви предлагаме;
-да откажете вашата поръчка;
-да оставите поръчката валидна

Ние ще приемем Вашата поръчка чрез потвърждение по мейл. Нашето съобщение също така ще уреди/потвърди подробности за вашата поръчка. Kогато ви уведомим с мейл относно подробностите за изпращането, договорът ни относно вашата поръчка ще бъде направен.

2.2.Изпълняване на поръчка
Нашите ръчно iизработени артикули могат да бъдат изпълнявани и по поръчка. След дискутиране на Вашите изисквания и желания за дизайн  с нас, и след потвърждение на вида на направената от нас мотов, ние потвърждаваме Вашата поръчка. Пълният баланс трябва да бъде заплатен при завършване на поръчката. Необходимото време за изработване на дизайн на мотив и ръчното изрисуване върху съответния артикул  е приблизително от 4 дни до 2 седмици .

3.Цена и плащане
Като купувач, Вие имате законовото задължение да завършите сделката с продавача Bebird Home, ако направите поръчка на даден артикул. Договорът за продажба се изготвя, когато ни изпратите мейл  с поръчка на арткула, който желаете, след като натиснете бутон купи и добавите в Кошницата. След поръчката вие ще получите мейл за потвърждение.
Вие трябва да платите пълната цена на Вашата поръчка при получаване.

Като купувач Вие трябва да гарантирате, че сте законово способен да закупите който е да е артикул, който поръчвате от сайта.

3.1. Промяна на цени и стоки
Доставчикът Bebird има право да променя цените по свое усмотрение без да дължи предварително уведомяване на Потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на сключване на сделката.

При допуснати грешки в публикуването Доставчикът има право да откаже изпълнението на сделката.

4.Информация, която вие ни давате
Вие се съгласявате, че сте предоставили, и ще продължавате  да предоставяте точна, актуална и пълна информация за Вас. Ние се нуждаем от тази информация, за да ви доставим  Стоките.

 

Издаване на фактура или други специални изисквания, ако има такива?

Това може да направите чрез описване на Вашите изисквания в полето за допълнителни инструкции при финализиране на поръчката

5.Ограничение на вноса, данъци и доставни мита
Вие носите отговорност за заявяването на Стоки, които можете да внасяте законно и в случай на DDU /Доставка при неплатено Мито/; за заплащане на вносни мита и данъци от какъвто и да е вид, събираеми във вашата страна на пребиваване.

6.Върнати Стоки

Клиентът има право първо да отвори, пробва или премери поръчания от него артикул в присъствието на куриера. В случай, че констатира явни недостатъци, незабавно да информира лицето извършващо доставката и да откаже доставения му артикул. Ако не направи това, вещта се смята за одобрена, като потребителят губи правото по – късно да претендира, че стоката му е доставена с явни недостатъци. Куриерските разходи по връщане на продукт за сметка на Клиента.

7. За да върнете продукт, той трябва да е:

  • в оригиналното си състояние и опаковка; оригинална опаковка се отнася за опаковката на продукта, а не за пакета на Bebird 
  • с всички прикрепени етикети, които не трябва да бъдат премахнати, без следи от носене или използване, неповреден и в цялост, заедно с всички аксесоари, гаранционни документи, ръководство за употреба и др.

7.1. Ако критериите по-горе не бъдат покрити, за съжаление ние няма да може да приемем върнатия продукт и съответно няма да може да Ви възстановим заплатената сумата. Ние си запазваме правото да изискаме от Вас разходите за повторно изпращане на продукта обратно до Вас.

8.Сигурност на системата
8.1Вие се съгласявате, че няма да допуснете и няма да позволите на друго лице, да наруши или да се опита да нарушите който и да е аспект от сигурността на инсталацията;
8.2.Вие се съгласявате, че по никакъв начин няма да изменяте, разглобявате, демонтирате, декомпилирате, копирате, или да причините вреда или нежелан ефект върху някоя част от сайта Bebird Home , или на някой софтуеър, използван в сайта Bebird Home, и няма да позволите друго лице да направи същото;
8.3.Вие разбирате, че такова нарушение е незаконно в много законодателства и че всяко нарушение на закона може да доведе до наказателно преследване.
8.4.Примери за нарушения са:
8.4.1.Незаконен достъп до данни или достъп без съгласие;
8.4.2.Опит да се проучва, сканира или тества уязвимостта на система или мрежата, или да се направи пробив в мерките за сигурност или в тези за удостоверяване;
8.4.3.Подправяне на някой TCP/IP хедър пакет или на някоя част от хедъра в някой мейл или група за публикуване на новини;
8.4.4.Предприемане на каквото и да е действие за придобиване на Стоки, за които нямате право.
8.5.Вие се съгласявате да ни обезщетите срещу всички искове или претенции, включително основателни адвокатски хонорари, направени от трета страна поради или произтичащи от:
8.5.1.всякакво нарушение на сигурността на системата както е определено по- горе;
8.5.2.вашето ползване на сайта Bebird Home;
8.5.3.всяко друго неспазване или нарушение на това споразумение отВаша страна;
8.5.4.Посегателство от ваша страна, или от страна на друг потребител на вашия компютър, върху интелектуалната собственост или върху някое друго право на някое друго физическо или юридическо лице, или като резултат от всякакви заплахи, клеветничество, нецензурни, тормозещи или обидни материали, съдържащи се в която и да е от вашите комуникации.
9.Външни връзки
Външни връзки могат да бъдат предоставени за ваше удобство, но те са извън контрола на Нашия Уеб Сайт и никакво представяне не е направено към тяхното съдържание. Използването или уповаването на каквито и да било външни връки и на съдържанието, осигурено в тях, е на ваш собствен риск. Когато посещавате външни връзки, трябва да се насочвате към правилата и условията за използване на тези външни връзки. Никакви хипертекстови връзки не трябва да бъдат създавани от който и да е уеб сайт контролиран от вас, или по друг начин към този сайт, без предварителното изрично и писмено съгласие на Собственика на сайта. Моля, свържете се с нас по електронната поща, ако желаете да свържете към този уеб сайт или желаете да поискате линк към Вашия уеб сайт.
10.Разрешаване на спорове
В случай на спор, произтичащ от или във връзка с тези условия или всеки договор между Нас и Вас, вие давате съгласието си, че ще се опитате да уредите спора в дух на добросъвестност като се ангажирате с нас в процес на медиация преди започването на арбитраж или съдебен процес.
11.Отговорност и обезщетение
Bebird Home , собственост на Михаела Генева ЕООД, не носи отговорност и отхвърля всякаква отговорност за всякаква загуба, задължение, повреда /без значение директна, или индиректна, или последваща/, лично ощетяване или разход от какъвто и да е характер, които могат да бъдат понесени от вас или някоя трета страна /включително вашата фирма/, в резултат или които могат да бъдат приписани, директно или индиректно, към вашия достъп и ползване на Уеб Сайта, всякаква информация, която се съдържа на нашия Уеб Сайт, на вашия или на личната информация на вашата фирма или материал и информация, предадени чрез нашата система. В частност Bebird Home , собственост на Михаела Генева ЕООД , нито трета страна или доставчик на съдържание, няма да бъдат задължени по някакъв начин към вас или към някое друго лице, каквато и да фирма или корпорация за всяка загуба, задължение, повреда /без значение дали директни или последващи/, лично ощетяване или разход от какъвто и да е характер произтичащи от забавяния, неточности, грешки, или пропуск на някоя част, ценова информация или предаването й, или за каквито и да е действия, предприети на доверие непосредствено след това или причинени по този начин, или поради неизпълнение или прекъсване, или прекратяване във връзка с това.
Освен във връзка с нашите договорни задължения за доставка на стоки след приемане на поръчки, подадени на нашия уеб сайт, нито ние, нито някои от нашите директори, служители, доставчици или други представители, няма да бъдат задължени с договор, непозволено увреждане/ деликт, небрежност или по друг начин за загуби или повреди по какъвто и да било начин, свързан с вашето използване на Нашия Уеб Сайт.
Вие се съгласявате да обезщетите в пълен размер нас, нашите директори, служители, доставчици или други представители от и срещу всички задължения спрямо претенции, отговорности, щети, загуби, разноски и разходи, включително основателни правни такси, произтичащи от нарушаване на условията от ваша страна, или всякакви други задължения произтичащи от вашето използване на този уеб сайт. Ние можем да прекратим вашето ползване на Нашия Уеб Сайт незабавно, ако преценим, че сте нарушили тези условия и правила.
12.Юрисдикция
Този уеб сайт, тези правила и условия и всеки сключен договор, като резултат от ползването на сайта Bebird Home, се регулират и се тълкуват в съответствие с българското законодателство. Страните по всеки такъв договор се съгласяват да се подчиняват на изключителната юрисдикция на съдилищата в България.
13.Интелектуална собственост и декларация за авторско право
Търговските марки, имена, лога и марки за услуги /общо наричани “търговски марки”/, показвани на този уеб сайт, са регистрирани и нерегистрирани търговски марки на Михаела Генева ЕООД. Нищо от това , което се съдържа на този уеб сайт не трябва да се тълкува като даване на някакъв лиценз или право за ползване на някоя търговска марка, без предварителното писмено съгласие на Михаела Генева ЕООД.
Вашето ползване на Нашия Уеб Сайт и неговите съдържания не Ви предоставя никакви права във връзка с авторски права, дизайни, търговски марки, както и всякаква друга интелектуална соственост и материални права, отнасящи се до Съдържанието /както е описано в частта Съдържание по-долу/, включително софтуеъра Bebird Home и всички HTML и други кодове, съдържащи се на Нашия Уеб Сайт. Всяко такова Съдържание, включително търговски марки на трети страни, дизайни и свързани права върху интелектуалната собственост, споменати или показани на нашия уеб сайт, са защитени от законите за националната интелектуална собственост и от други закони, и други международни спогодби. Вие имате право да използвате Съдържанието само когато е изрично указано от Bebird Home , собственост на Михаела Генева ЕООД и/или лицензирани трети страни. Всяко възпроизвеждане или повторно разпространение на описаното по-горе Съдържание е забранено и може да доведе до граждански и наказателни санкции. Без ограничаване на гореизложеното, копиране и използване на описаните по-горе материали на който и да е друг сървър, локация или спомагане за публикуване, репродукция или разпространение, са изрично забранени. Въпреки това, вие имате право на едно копие, с цел преглеждането на Съдържанието за ваша лична употреба.
14.Разни
Вие приемате и се съгласявате, че тези Условия, заедно с нашата Политика на Поверителност, представляват цялото споразумение между вас и Bebird Home , по отношение използването на сайта.
Bebird Home може да променя тези Условия по всяко време чрез публикуването на промените на Сайта. Всички промени влизат в сила веднага след публикуването им. Продължаващото използване на Сайта от ваша страна, представлява вашето съгласие с ревизираните Условия.
15.Общо
Ние може да променим или изменим тези правила и условия по всяко време, като вашето продължаващо ползване на този сайт след извършването на такава промяна, ще означава вашето съгласие да бъдете обвързани с изменените правила и условия. Моля, прочетете правилата и условията и отново ги проверявайте често. Ако не сте съгласни с някоя промяна, засягаща правилата и условията, незабавно трябва да спрете използването на сайта Bebird Home .
ИЗПОЛЗВАЙКИ САЙТА ВИЕ ЗАЯВЯВАТЕ СВОЕТО РАЗБИРАНЕ И СЪГЛАСИЕ ДА СПАЗВАТЕ ПРАВИЛАТА И УСЛОВИЯТА ЗА ПОЛЗВАНЕ.
© Bebird Home , 20158 Всички Права Запазени

Онлайн магазин
BeBird © 2019