Поверителност

Въведение

Тази политика за поверителност се отнася само до Bebird  клиенти и потребители на нашите онлайн услуги.

Bebird се грижи за това Вашите поверителни лични данни да бъдат защитени, когато използвате нашите услуги. За тази цел имаме политика, която описва как Вашите лични данни ще бъдат обработени и защитени. Всички промени, които сме направили в тази политика за поверителност, могат да бъдат намерени, като ни посетите онлайн.

Как използваме Вашите лични данни?
Предоставяйки Вашите лични данни, Вие давате съгласието си да използваме събраните данни, за да можем да изпълним поетите към Вас ангажименти и да Ви предоставим услугата, която очаквате. Вашите данни са ни необходими поради следните причини:

 

  • Да създадем Вашия личен акаунт в Bebird (напр. Вашето име и Вашия имейл адрес)
  • Да обработим Вашите поръчки чрез нашите онлайн услуги (напр. Вашето име, адрес, дата на раждане и банкови данни)
  • Да Ви изпратим текстови съобщения с уведомления за статуса на доставка (напр. Вашия мобилен телефонен номер)
  • Да Ви изпратим оферти с маркетингови цели, като бюлетини и каталози (напр. Вашия имейл адрес, Вашето име и Вашия пощенски адрес)
  • Да се свържем с Вас в случай на проблеми с доставката на Вашите продукти (напр. телефонен номер, адрес)
  • Да отговорим на Ваши запитвания и да Ви информираме за нови или променени услуги (напр. Вашия имейл адрес)
  • Да уведомим победителите в състезания, организирани онлайн (напр. Вашия имейл адрес, име, домашен адрес и телефонен номер)
  • Да управляваме Вашия акаунт, като извършваме нашите кредитни проверки (напр. име, адрес, дата на раждане)
  • За да можем да удостоверим, че сте навършили възрастта, която се изисква по закон за пазаруване онлайн (напр. дата на раждане)

Ще съхраняваме Вашите данни само толкова дълго, колкото е необходимо, за да Ви предоставим нашите услуги или колкото се изисква от закона. След това Вашите лични данни ще бъдат изтрити. Не можем да премахнем Вашите лични данни, когато съществува законово изискване за съхранение, като правила за счетоводна отчетност или когато съществуват други правни основания да се запазят данните, като продължаващи договорни взаимоотношения.

5.За връзка с нас

Ако имате някакви въпроси или коментари относно тази Политика на поверителност, или желаете да актуализираме някаква информация относно вас, моля свържете се с нас като:

-изпратите мейл до нас на или michaela.geneva@yahoo.com
-ни се обадите на телефон 00359 878 66 88 24
-или ни пишете на:

1504
София ,
България,
Ул. “Проф. Милко Бичев” № 7
На вниманието на Михаела Генева

6.Промени на настоящата Политика на поверителност

Ако вземем решение да променим нашата Политика на поверителност, ние ще публикуваме тези промени в изявлението за поверителност на началната страница. Запазваме си правото да изменяме това изявление за поверителност по всяко време, затова ви молим да го преглеждате често.

7.Общо

Ние можем да променяме или изменяме тези правила и условия по всяко време и вашето продължаващо ползване на този сайт, последващо такава промяна, ще бъде равносилно на вашето съгласие да бъдете обвързани с изменените правила и условия. Моля, прочетете правилата и условията и ги проверявайте отново често. Ако не сте съгласни с някоя промяна, засягаща правилата и условията, тогава незабавно трябва да преустановите използването на сайта Bebird Home .

© Bebird Home , 2018, Всички права запазени.

Авторски права

Съдържанието на този уебсайт е защитено с авторско право и е собственост на Михаела Генева ЕООД

 

 

Онлайн магазин
BeBird © 2019